Dziamski Culinary Studio / SPOT

Kiedy po raz pierwszy odwiedziłam warsztaty kulinarne, prowadzone przez Patryka Dziamskiego w SPOT- wiedziałam, że będę chciała tam wrócić. Klimat, techniki przyrządzania potraw, kompozycje serwisu… bajka – wszystko przystępne i perfekcyjne. Życzę Wam, aby na kolejnych warsztatach starczyło dla Was miejsca – przeżycia niesamowite :) Korzystam z przepisów do tej pory i co najważniejsze – nie muszę mieć wcale przy sobie receptury – są tak łatwe, że zapadają w pamięć, dając za każdym razem idealny efekt na talerzu. Podczas tego kursu Patryk pokazał nam swoje danie, które prezentował podczas konkursu Global Chefs Challenge – polędwicę wołową. Uczyliśmy się również jak przyrządzać perlicę oraz policzki wołowe. Nic dodać, nic ująć. Czekam ze zniecierpliwieniem na kolejne warsztaty :)

http://www.dziamskiculinarystudio.pl/





Global Chefs Challenge – polędwica wołowa

foto: Bartosz Dziamski / https://www.facebook.com/DziamskiPhotographicStudio


Galantyna z perlicy
Policzki wołowe

foto: Bartosz Dziamski / https://www.facebook.com/DziamskiPhotographicStudio

photo: Ania Polakowska / http://itchingeye.blogspot.com/

I wear:

dress: ASOS

jewellery: Wood Fellas, Ania Kruk, H&M

 


Komentarze 1

  1. Jak to jest ze wiekszosc tych warsztatow to dania czysto miesne, a warzywa to tylko dodatki, czy sa podobne warsztaty (jakosciowe) z daniami wegeratjanskimi?:-)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *