Dziamski Culinary Studio / SPOT
Kiedy po raz pierwszy odwiedziłam warsztaty kulinarne, prowadzone przez Patryka Dziamskiego w SPOT- wiedziałam, że będę chciała tam wrócić. Klimat, techniki przyrządzania potraw, kompozycje serwisu… bajka – wszystko przystępne i perfekcyjne. Życzę Wam, aby na kolejnych warsztatach starczyło dla Was miejsca – przeżycia niesamowite :) Korzystam z przepisów do tej pory i co najważniejsze – nie muszę mieć wcale przy sobie receptury – są tak łatwe, że zapadają w pamięć, dając za każdym razem idealny efekt na talerzu. Podczas tego kursu Patryk pokazał nam swoje danie, które prezentował podczas konkursu Global Chefs Challenge – polędwicę wołową. Uczyliśmy się również jak przyrządzać perlicę oraz policzki wołowe. Nic dodać, nic ująć. Czekam ze zniecierpliwieniem na kolejne warsztaty :)
http://www.dziamskiculinarystudio.pl/
Global Chefs Challenge – polędwica wołowa
foto: Bartosz Dziamski / https://www.facebook.com/DziamskiPhotographicStudio
Galantyna z perlicy
Policzki wołowe
foto: Bartosz Dziamski / https://www.facebook.com/DziamskiPhotographicStudio
photo: Ania Polakowska / http://itchingeye.blogspot.com/
I wear:
dress: ASOS
jewellery: Wood Fellas, Ania Kruk, H&M
Jak to jest ze wiekszosc tych warsztatow to dania czysto miesne, a warzywa to tylko dodatki, czy sa podobne warsztaty (jakosciowe) z daniami wegeratjanskimi?:-)